Prijs voor huurwoningen in Berkel En Rodenrijs (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Berkel En Rodenrijs, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.594,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 14,14
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Berkel En Rodenrijs is gedaald in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 15,22. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 14,14 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 14,68 naar € 14,84 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 87 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,76, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 12,89 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Berkel En Rodenrijs (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 2.107. In Juli kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.842. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 70 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 85 %, dalende van € 1.677 tot € 1.429 in Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 35 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Berkel En Rodenrijs, dat zo’n € 1.906 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 35 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 58 % minder duur dan het gemiddelde (€ 5 / m²) in Berkel En Rodenrijs. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 58 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 4 % goedkoper dan het gemiddelde in Berkel En Rodenrijs met een prijs van € 1.408. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 1.906. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 35 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 1.357.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Vrijstaande Woning", met een gemiddelde prijs van € 1 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 5 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Eengezinswoning" met een prijs van € 5 / m² en daarna "Vrijstaande Woning" met een prijs van zo’n € 1 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Berkel En Rodenrijs
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.408
€ 12,01
158
120.446
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen