Prijs voor huurwoningen in Strijen (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Strijen, in de provincie Zuid Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.161
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Strijen is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 12 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 12 naar € 12 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 12 naar een gemiddelde in November en December van € 12 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Strijen (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de huurprijs€ 1.111. Deze prijs loopt op in Augustus tot € 1.171. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.141 tot € 1.171. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.156 tot een gemiddelde van € 1.171 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 7 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Strijen, dat zo’n € 1.093 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 7 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 75 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Strijen. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 75 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Strijen kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 1.093, zo’n 7 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 7 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Strijen
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.171
€ 12
28
130.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen