Prijs voor huurwoningen in Strijen (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Strijen, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.444,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,83
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Strijen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand (Januari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14 por m². In de 2 volgende maanden (Februari, Maart) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 9 naar € 9,5 per m², meer bepaald met zo’n 106 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,25, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Strijen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Decemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 957. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Januari, oplopende tot tot € 1.246. In de 2 volgende maanden (Februari, Maart)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.101,5 in de twee eerste maanden tot € 1.810, meer bepaald een prijsstijging van 164 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.455,75 tot een gemiddelde van € 1.423 tussen April en Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Strijen, dat zo’n € 993 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Strijen, is het type "" waarvan de prijs € 993 bedraagt, zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.153) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Strijen
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.153
€ 3
30
102.168
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen