Prijs voor huurwoningen in Monster (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Monster, in de provincie Zuid Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.178,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 17,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Monster is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 17,1. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 35,85 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 41. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 75 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 18,66, en die van de laatste twee maanden November en December, € 13,92 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Monster (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.535.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.197. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.366 in de twee eerste maanden tot € 2.600, meer bepaald een prijsstijging van 190 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 130 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.983 in de laatste 4 maanden en € 2.568,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 71 % goedkoper dan het gemiddelde in Monster van zo’n € 2.404. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.701. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 29 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 691.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 2 / m², het gemiddelde zijnde € 15,97 / m² in Monster. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 226 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 2 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 44 % goedkoper dan het gemiddelde in Monster met een prijs van € 2.404. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 1.701. Het minst dure type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 29 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 1.337.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Monster
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 2.404
€ 15,97
72
130.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen