Prijs voor huurwoningen in Ouddorp (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Ouddorp, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.633,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 19,97
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ouddorp is gedaald in de voorbije maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 22,49. In de volgende maand, September, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 23,72 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 81. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 87 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 20,91, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 18,09 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ouddorp (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.814. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 2.163. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 70 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 90 %, dalende van € 1.689,75 tot € 1.521,5 in December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 38 % goedkoper dan het gemiddelde in Ouddorp van zo’n € 1.510. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 1 met een gemiddelde prijs van € 944. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 1 kamer hebben, zo´n 37 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 939.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 4 / m², het gemiddelde zijnde € 17,79 / m² in Ouddorp. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 49 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 4 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Eengezinswoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 38 % goedkoper dan het gemiddelde in Ouddorp met een prijs van € 1.510. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.239. Het minst dure type woning komt overeen met "", zo’n 18 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Eengezinswoning", met een prijs van zo’n € 939.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Ouddorp
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.510
€ 17,79
106
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen