Prijs voor huurwoningen in Oostvoorne (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Oostvoorne, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.556,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,87
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oostvoorne is gedaald in de voorbije maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 16,88. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 15,21 por m². De 2 volgende maanden (Oktober, November) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 111 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 15,31 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 17 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oostvoorne (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.374. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 1.659. In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.516,5 in de twee eerste maanden tot € 1.727. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 88 %, dalende van € 1.621,75 tot € 1.425 in December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Oostvoorne, dat zo’n € 1.584 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 88 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2 / m²) in Oostvoorne. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 88 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Oostvoorne kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 1.584, zo’n 14 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 14 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Oostvoorne
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.392
€ 16,91
368
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen