Prijs voor huurwoningen in Nieuw-lekkerland (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Nieuw-lekkerland, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 871
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nieuw-lekkerland is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13. In de volgende maand, Juni, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 73. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 9,5 naar een gemiddelde in September en Oktober van € 9,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Nieuw-lekkerland (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 797. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juni, oplopende tot tot € 1.138. De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 87, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 88 %, dalende van € 905,75 tot € 801,5 in September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Nieuw-lekkerland, dat zo’n € 780 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Nieuw-lekkerland, is het type "" waarvan de prijs € 780 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 798) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Nieuw-lekkerland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 798
€ 14
16
175.634
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen