Prijs voor huurwoningen in Horn (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Horn, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.190
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Horn is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 57 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3,5, en die van de laatste twee maanden Januari en Februari, € 2 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Horn (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Septemberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Oktober, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (November, December)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 1.531, meer bepaald een prijsstijging van 2147483647 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 111 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 765,5)en de 2 laatste, Januari y Februari (€ 849).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 222 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Horn, dat zo’n € 2.843 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 222 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Horn, is het type "" waarvan de prijs € 734 bedraagt, zo’n 17 % minder duur dan het gemiddelde (€ 883) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Horn
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 883
€ 4
8
29.396
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen