Prijs voor huurwoningen in Horn (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Horn, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.435,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,65
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Horn is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Juli, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 3 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 122 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 118 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,22 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 8,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Horn (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 3.001.In de volgende maand, Juli,is er en grote daling te zien tot € 818. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 45 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 110 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.388,75)en de 2 laatste, Oktober y November (€ 1.528).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 29 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Horn, dat zo’n € 2.879 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 78 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2 / m²) in Horn. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 78 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 66 % goedkoper dan het gemiddelde in Horn met een prijs van € 2.224. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 2.879. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 29 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 746.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Horn
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 2.224
€ 9
34
26.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen