Prijs voor huurwoningen in Nederweert (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Nederweert, in de provincie Limburg, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 945,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,63
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nederweert is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,39. In de volgende maand, December, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,82 por m². De 2 volgende maanden (Januari, Februari) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 10,73 naar een gemiddelde in Maart en April van € 10,44 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Nederweert (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 924. In December blijft die prijs hangen rond € 884. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 904 in de twee eerste maanden tot € 977. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 940,5 tot een gemiddelde van € 956,5 tussen Maart en April.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 22 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Nederweert, dat zo’n € 863 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 22 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Nederweert, is het type "" waarvan de prijs € 863 bedraagt, zo’n 22 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.109) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Nederweert
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.109
€ 8,87
80
31.056
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen