Prijs voor koopwoningen in Horn (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Horn, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 387.124,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.434
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Horn is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.415. In de volgende maand, November, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.368 per m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 94 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 62 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.318,75, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 1.447,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Horn (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 417.900. In November stagneert de prijs rond zo´n € 409.536. Gedurende de 2 volgende maanden (December, Januari) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 88, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 388.906 tot € 190.000, een daling van 49 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 33 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Horn, aan zo´n € 253.705. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 33 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 34 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.923 / m²) in Horn. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 34 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Horn kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 253.705 is, meer bepaald zo’n 33 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 33 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.923 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.923 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Horn
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 380.000
€ 2.895
94
34.442
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Limburg