Prijs voor huurwoningen in Sweikhuizen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Sweikhuizen, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.258
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sweikhuizen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 160 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 2 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sweikhuizen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.259.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 200 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 314,75 in de laatste 4 maanden en € 628,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Sweikhuizen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
0
42.476
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen