Prijs voor huurwoningen in Sweikhuizen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Sweikhuizen, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.261
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sweikhuizen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 400 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 6 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sweikhuizen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 630,5, meer bepaald een prijsstijging van 2147483647 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 400 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 315,25 in de laatste 4 maanden en € 1.261 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Sweikhuizen, dat zo’n € 1.251 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 83 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1 / m²) in Sweikhuizen. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 83 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Sweikhuizen kan men vaststellen dat het type "Bouwgrond" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 1.251, zo’n 1 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Bouwgrond", zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Bouwgrond met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m². Het minst dure type woning is "Bouwgrond" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Sweikhuizen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.261
€ 6
6
27.564
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen