Prijs voor huurwoningen in Stramproy (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Stramproy, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 801,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stramproy is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Juli, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 2 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 42. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 129 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 4,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 5,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stramproy (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Junibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 714. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juli, oplopende tot tot € 846. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs gestegen van gemiddeld € 780 in de twee eerste maanden tot € 839,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 809,75 tot een gemiddelde van € 784,5 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Stramproy, dat zo’n € 728 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Stramproy, is het type "" waarvan de prijs € 845 bedraagt, zo’n 15 % duurder dan het gemiddelde (€ 736) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Stramproy
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 736
€ 8
14
26.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen