Prijs voor huurwoningen in Stramproy (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Stramproy, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 835,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stramproy is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12,26. In de volgende maand, Januari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 11,71 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 13. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 67 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,74, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stramproy (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 941. In Januari kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 830. De 2 volgende maanden (Februari, Maart) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 95, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 91 %, dalende van € 862 tot € 783,5 in April en Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Stramproy, dat zo’n € 722 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Stramproy, is het type "" waarvan de prijs € 839 bedraagt, zo’n 14 % duurder dan het gemiddelde (€ 735) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Stramproy
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 735
€ 7
26
29.230
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen