Prijs voor huurwoningen in Steyl (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Steyl, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.256,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,1
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Steyl is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,17. In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 126 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 66 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,15, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Steyl (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 905. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juni, oplopende tot tot € 1.544. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.224,5 in de twee eerste maanden tot € 1.513, meer bepaald een prijsstijging van 124 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.368,75 tot € 1.032, een daling van 75 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Steyl, dat zo’n € 817 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Steyl, is het type "" waarvan de prijs € 817 bedraagt, zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.032) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Steyl
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.032
€ 6
44
41.236
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Steyl