Prijs voor huurwoningen in Steyl (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Steyl, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.297,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,46
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Steyl is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, December, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 130 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 129 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,61 per m²), en die van de laatste twee maanden, Maart en April (€ 11,14 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Steyl (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 904. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.542. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.223 in de twee eerste maanden tot € 1.579,5, meer bepaald een prijsstijging van 129 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.401,25 tot € 1.090, een daling van 78 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Steyl, dat zo’n € 811 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Steyl, is het type "" waarvan de prijs € 811 bedraagt, zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.030) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Steyl
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.030
€ 5
36
31.056
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen