Prijs voor huurwoningen in Mook (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Mook, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 944,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,19
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Mook is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,65 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 135 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,78, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Mook (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.029.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 863. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 946 tot € 907,5. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 106 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 926,75)en de 2 laatste, Augustus y September (€ 979,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 32 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Mook, dat zo’n € 672 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Mook, is het type "" waarvan de prijs € 672 bedraagt, zo’n 32 % minder duur dan het gemiddelde (€ 988) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Mook
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 988
€ 7
36
42.476
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen