Prijs voor huurwoningen in Molenhoek (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Molenhoek, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.686,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,02
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Molenhoek is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, April, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 201 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,52, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 9 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Molenhoek (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Maart,bedraagt de gemiddelde prijs € 2.241. In April blijft die prijs hangen rond € 2.241. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 71 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.914,75 tot € 1.230,5, een daling van 64 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 59 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Molenhoek, dat zo’n € 706 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 59 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Molenhoek, is het type "" waarvan de prijs € 706 bedraagt, zo’n 59 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.740) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Molenhoek
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.740
€ 11
10
42.920
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen