Prijs voor huurwoningen in Molenhoek (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Molenhoek, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.907
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,83
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Molenhoek is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13. In de volgende maand, September, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 76. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,25, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Molenhoek (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.744. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 2.244. In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.994 in de twee eerste maanden tot € 2.244. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 2.119 tot € 1.483, een daling van 70 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Molenhoek, dat zo’n € 713 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Molenhoek, is het type "" waarvan de prijs € 713 bedraagt, zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde (€ 722) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Molenhoek
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 722
€ 8
16
27.410
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen