Prijs voor huurwoningen in Heel (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Heel, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.027,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,65
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heel is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,04. In de volgende maand (Juli) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13,81 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 11,93 naar € 11,4 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 11,66 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 11,61 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Heel (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Junibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 870. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juli, oplopende tot tot € 1.224. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.047 tot € 1.035,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.041,25 tot een gemiddelde van € 1.000 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 6 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Heel, dat zo’n € 877 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 6 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 90 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1 / m²) in Heel. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 90 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het minst goedkope is, meer bepaald zo’n 3 % minder goedkoop dan het gemiddelde in Heel met een prijs van € 825. Het volgende type duurdere woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 877. Het duurste type woning komt overeen met "Vrijstaande Woning", zo’n 6 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 848.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Heel
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 825
€ 10,48
150
26.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen