Prijs voor huurwoningen in Gulpen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Gulpen, in de provincie Limburg, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 796,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,49
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Gulpen is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, Juli, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 7,63 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8,31 naar € 9,11 per m², meer bepaald met zo’n 110 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 127 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,71 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 11,04 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Gulpen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 952.In de volgende maand, Juli,is er en grote daling te zien tot € 783. De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 86, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 807,25 tot een gemiddelde van € 775 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 33 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Gulpen, dat zo’n € 929 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 33 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 91 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1 / m²) in Gulpen. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 91 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Eengezinswoning" het minst goedkope is, meer bepaald zo’n 33 % minder goedkoop dan het gemiddelde in Gulpen met een prijs van € 699. Het volgende type duurdere woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 930. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 43 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 930.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Eengezinswoning", met een gemiddelde prijs van € 1 / m², gevolgd door "Vrijstaande Woning" aan € 3 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Vrijstaande Woning" met een prijs van € 3 / m² en daarna "Eengezinswoning" met een prijs van zo’n € 1 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Gulpen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 699
€ 11,37
66
26.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen