Prijs voor huurwoningen in Elsloo (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Elsloo, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.630
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Elsloo is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 0 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 2147483647 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden ( per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 2,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Elsloo (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Februari, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (Maart, April)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot , meer bepaald een prijsstijging van 0 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 2147483647 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van in de laatste 4 maanden en € 815 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 41 % goedkoper dan het gemiddelde in Elsloo van zo’n € 1.630. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 1 met een gemiddelde prijs van € 1.146. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 1 kamer hebben, zo´n 30 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 965.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Elsloo, is het type "" waarvan de prijs € 965 bedraagt, zo’n 41 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.630) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Elsloo
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.630
€ 5
2
23.258
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen