Prijs voor huurwoningen in Elsloo (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Elsloo, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.347,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,25
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Elsloo is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8,36 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 66. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 246 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 5,55 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 13,65 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Elsloo (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.037. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.660. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.348,5 in de twee eerste maanden tot € 1.529,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.439 tot € 1.165,5, een daling van 81 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Elsloo, dat zo’n € 999 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Elsloo, is het type "" waarvan de prijs € 999 bedraagt, zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.167) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Elsloo
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.167
€ 14,29
40
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen