Prijs voor huurwoningen in Bocholtz (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Bocholtz, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 794,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bocholtz is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,87. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8,97 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 80. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 41 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,46, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bocholtz (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 798.In de volgende maand, April,is er en grote daling te zien tot € 589. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 693,5 in de twee eerste maanden tot € 912, meer bepaald een prijsstijging van 132 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 802,75 tot € 381, een daling van 47 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Bocholtz
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
36
22.548
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen