Prijs voor huurwoningen in Bocholtz (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Bocholtz, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 890,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,95
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bocholtz is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,66. In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 10,83 naar € 10,51 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 80 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,67, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 8,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bocholtz (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 963. In April kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 901. De 2 volgende maanden (Mei, Juni) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 88, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 105 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 875)en de 2 laatste, Juli y Augustus (€ 920,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Bocholtz, dat zo’n € 632 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Bocholtz, is het type "" waarvan de prijs € 632 bedraagt, zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde (€ 887) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Bocholtz
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 887
€ 9
78
29.962
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen