Prijs voor huurwoningen in Bingelrade (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Bingelrade, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 699,25
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,19
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bingelrade is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,77. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 193 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 5,19 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 10 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bingelrade (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 700.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 350 tot € 349,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 200 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 349,75 in de laatste 4 maanden en € 699 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 22 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Bingelrade, dat zo’n € 850 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 22 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Bingelrade, is het type "" waarvan de prijs € 850 bedraagt, zo’n 22 % duurder dan het gemiddelde (€ 699) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Bingelrade
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 699
€ 10
18
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen