Prijs voor huurwoningen in Oostzaan (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oostzaan, in de provincie Noord Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.696,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,75
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oostzaan is gedaald in de voorbije maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,73. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 14 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 132 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 48 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 16,63, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oostzaan (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.413. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Mei, oplopende tot tot € 1.648. De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 90, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 150 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.453,25 in de laatste 4 maanden en € 2.182 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 25 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oostzaan, dat zo’n € 485 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 25 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oostzaan, is het type "" waarvan de prijs € 485 bedraagt, zo’n 25 % minder duur dan het gemiddelde (€ 643) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oostzaan
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 643
Geen data
114
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen