Prijs voor huurwoningen in Middenmeer (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Middenmeer, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.350,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,86
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Middenmeer is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 28,82. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 28,98 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 21. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 26 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 17,52, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 4,61 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Middenmeer (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 2.417. In November kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 2.133. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 31 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.487,5 tot € 401,5, een daling van 27 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 93 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Middenmeer, dat zo’n € 30 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 93 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Middenmeer, is het type "" waarvan de prijs € 30 bedraagt, zo’n 93 % minder duur dan het gemiddelde (€ 421) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Middenmeer
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 421
€ 4,84
38
105.766
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen