Prijs voor huurwoningen in Oosterwolde (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterwolde, in de provincie Gelderland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 653,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterwolde is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand (Januari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 53. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 5,75 naar een gemiddelde in April en Mei van € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterwolde (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 763.In de volgende maand, Januari,is er en grote daling te zien tot € 540. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 45 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 146 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 472,75 in de laatste 4 maanden en € 688,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 30 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterwolde, dat zo’n € 537 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 30 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 20 % duurder dan het gemiddelde (€ 6 / m²) in Oosterwolde. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 20 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 30 % goedkoper dan het gemiddelde in Oosterwolde met een prijs van € 762. Het volgende type minder dure woningen is "2 onder 1 kap” met een gemiddelde prijs van € 611. Het minst dure type woning komt overeen met "2 onder 1 kap", zo’n 20 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 537.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "2 onder 1 kap", met een gemiddelde prijs van € 3 / m², gevolgd door "Vrijstaande Woning" aan € 6 / m². Het duurste type woning op basis van m² is "Vrijstaande Woning" met een prijs van € 6 / m² en daarna "2 onder 1 kap" met een prijs van zo’n € 3 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Oosterwolde
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 762
€ 5
10
21.760
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen