Prijs voor huurwoningen in Oosterwolde (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterwolde, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 706,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,44
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterwolde is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,18. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 3 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 5,59 naar € 5,5 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 45 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,55, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 2,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterwolde (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 623. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Mei, oplopende tot tot € 760. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs gestegen van gemiddeld € 691,5 in de twee eerste maanden tot € 781,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 736,5 tot € 292,5, een daling van 40 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oosterwolde
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
14
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen