Prijs voor huurwoningen in Hulshorst (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Hulshorst, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 912,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,27
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hulshorst is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,63. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 14 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 14,31 naar € 14,5 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 76 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,41, en die van de laatste twee maanden November en December, € 11 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hulshorst (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 933. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 894. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 913,5 tot € 929. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 921,25 tot een gemiddelde van € 894 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 11 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Hulshorst, dat zo’n € 837 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 11 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hulshorst, is het type "" waarvan de prijs € 837 bedraagt, zo’n 11 % minder duur dan het gemiddelde (€ 936) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Hulshorst
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 936
€ 14
44
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Hulshorst