Prijs voor huurwoningen in Hulshorst (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Hulshorst, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 971
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hulshorst is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 13 naar € 13 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 38 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hulshorst (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 898. In November blijft die prijs hangen rond € 909. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 903,5 tot € 891. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 897,25 tot € 633, een daling van 71 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Hulshorst
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
86
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen