Prijs voor huurwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 699
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 52. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 91 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,75, en die van de laatste twee maanden November en December, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterhout (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 547. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 812. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 679,5 in de twee eerste maanden tot € 808,5, meer bepaald een prijsstijging van 119 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 744 tot € 609, een daling van 82 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, dat zo’n € 528 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterhout, is het type "" waarvan de prijs € 528 bedraagt, zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde (€ 672) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 672
€ 7
16
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen