Prijs voor huurwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 699,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8 naar € 9 per m², meer bepaald met zo’n 113 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 118 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 9,99 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterhout (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 896.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 547. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 85 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 115 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 665,75 in de laatste 4 maanden en € 767 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 26 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, dat zo’n € 531 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 26 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterhout, is het type "" waarvan de prijs € 531 bedraagt, zo’n 26 % minder duur dan het gemiddelde (€ 722) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 722
€ 6,99
18
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen