Prijs voor huurwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 729,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,46
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 124 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 54 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,19, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterhout (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 548. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 674. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 611 in de twee eerste maanden tot € 680,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 139 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 645,75 in de laatste 4 maanden en € 896 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y April.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 40 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, dat zo’n € 536 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 40 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterhout, is het type "" waarvan de prijs € 536 bedraagt, zo’n 40 % minder duur dan het gemiddelde (€ 896) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 896
€ 6
20
44.412
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen