Prijs voor huurwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 714,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,48
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,91. In de volgende maand, Januari, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12,51 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 38. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 123 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,1 per m²), en die van de laatste twee maanden, April en Mei (€ 10 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterhout (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 676.In de volgende maand, Januari,is er en grote daling te zien tot € 550. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 73 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 136 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 531,25 in de laatste 4 maanden en € 723,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, dat zo’n € 547 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 17 % minder duur dan het gemiddelde (€ 10 / m²) in Oosterhout. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 17 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Eengezinswoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Oosterhout met een prijs van € 549. Het volgende type minder dure woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 896. Het duurste type woning komt overeen met "Vrijstaande Woning", zo’n 63 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Eengezinswoning", met een prijs van zo’n € 547.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Vrijstaande Woning", met een gemiddelde prijs van € 6 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 10 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Eengezinswoning" met een prijs van € 10 / m² en daarna "Vrijstaande Woning" met een prijs van zo’n € 6 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 549
€ 12
34
21.760
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen