Prijs voor huurwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 714,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,77
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12,41 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 10,7 naar € 11,71 per m², meer bepaald met zo’n 109 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 40 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,21, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterhout (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 899.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 550. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 85 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 668,75 tot € 449,5, een daling van 67 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
38
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen