Prijs voor koopwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 333.481,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.718,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Juli hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 3.145. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 2.923 per m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.895,25, en die van de laatste twee maanden November en December, € 2.365,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Oosterhout (stad) zijn omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde koopprijs€ 355.500. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Augustus, stijgend tot € 409.929. Gedurende de 2 volgende maanden (September, Oktober) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 86, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 356.788,5 tot € 286.867, een daling van 80 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 26 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, aan zo’n € 369.233. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 26 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 29 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.848 / m²) in Oosterhout. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterhout kan men zien hoe het type "Eengezinswoning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 369.233 is, meer bepaald zo’n 26 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Eengezinswoning", zo’n 26 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.848 / m². Het kostelijkere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.848 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 292.317
€ 2.208
70
55.366
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Oosterhout