Prijs voor koopwoningen in Oosterhout (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Oosterhout, in de provincie Gelderland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 349.407,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.945
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterhout is omlaag gegaan in de voorbije maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Februari rond zo’n € 2.673. In de maand hierna, Maart, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 208 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 158 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.055,75 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juni en Juli (€ 3.251 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Oosterhout (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februari is € 352.768. In de volgende maand, Maart,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 176.384 in de twee eerste maanden tot € 337.535, meer bepaald een prijstoename van 191 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 140 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 256.959,5 in de laatste 4 maanden en € 359.600 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 4 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Oosterhout, aan zo’n € 371.087. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 4 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 9 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.863 / m²) in Oosterhout. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterhout kan men zien hoe het type "Eengezinswoning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 371.087 is, meer bepaald zo’n 4 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Eengezinswoning", zo’n 4 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.863 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.863 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Oosterhout
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 355.500
€ 3.145
66
53.154
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen