Prijs voor huurwoningen in Oost-graftdijk (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oost-graftdijk, in de provincie Noord Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.154,75
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,25
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oost-graftdijk is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 165 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13,25, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oost-graftdijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.493. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.493. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 55 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.154,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oost-graftdijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
20
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen