Prijs voor huurwoningen in Oost-graftdijk (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oost-graftdijk, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.091
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 14,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oost-graftdijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 17,21. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 17,21 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 29. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 117 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 11,1 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 13 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oost-graftdijk (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 835. In Mei blijft die prijs hangen rond € 835. De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 89, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 145 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 790,75 in de laatste 4 maanden en € 1.146 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Oost-graftdijk van zo’n € 799. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.130. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 41 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 797.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 1 / m², het gemiddelde zijnde € 16 / m² in Oost-graftdijk. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 1 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 8 % goedkoper dan het gemiddelde in Oost-graftdijk met een prijs van € 799. Het volgende type minder dure woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 1.130. Het duurste type woning komt overeen met "Vrijstaande Woning", zo’n 41 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 735.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oost-graftdijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 799
€ 16
32
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen