Prijs voor koopwoningen in Oost-graftdijk (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Oost-graftdijk, in de provincie Noord Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 154.666,75
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.161,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oost-graftdijk is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 405. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 2.581 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 56. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.161,5, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Oost-graftdijk (stad) zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije bestudeerde maanden . In Julibedraagt de gemiddelde koopprijs€ 100.785. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Augustus, stijgend tot € 302.125. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 54 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 154.666,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oost-graftdijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
218
59.638
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen