Prijs voor huurwoningen in Heerjansdam (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Heerjansdam, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.254,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 21,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heerjansdam is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 339 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 51 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 25,25, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 13 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Heerjansdam (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.377. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.729. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 48 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 128 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.146 in de laatste 4 maanden en € 1.471 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y April.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 51 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Heerjansdam, dat zo’n € 717 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 51 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 31 % duurder dan het gemiddelde (€ 17 / m²) in Heerjansdam. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 31 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Heerjansdam kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 717, zo’n 51 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 51 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 17 / m². Het duurdere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 17 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Heerjansdam
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.471
€ 13
38
152.728
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen