Prijs voor koopwoningen in Heerjansdam (Zuid Holland)

De koopprijzen van woningen in Heerjansdam, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 484.245,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.554
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heerjansdam is omlaag gegaan in de voorbije maanden. De gemiddelde koopprijs per m² bedraagt in Juni zo’n € 3.357. In de volgende maand, Juli, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 3.667 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 48. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 143 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.593 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 3.699 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Heerjansdam (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In Juni is de koopprijs zo´n€ 481.143. Deze prijs stijgt in Juli tot € 543.971. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 44 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 127 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 369.818,5 in de laatste 4 maanden en € 470.977 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y November.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 21 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Heerjansdam, aan zo´n € 360.335. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 16 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.937 / m²) in Heerjansdam. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 16 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Heerjansdam kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 360.335 is, meer bepaald zo’n 21 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 21 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.937 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.937 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Heerjansdam
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 454.671
€ 3.504
64
54.564
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen