Prijs voor huurwoningen in Mijnsheerenland (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Mijnsheerenland, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.283
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Mijnsheerenland is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 17. In de volgende maand, April, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 14 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 42. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 11,01 naar een gemiddelde in Juli en Augustus van € 11 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Mijnsheerenland (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 1.348. In April kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.161. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.254,5 in de twee eerste maanden tot € 1.403. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 90 %, dalende van € 1.328,75 tot € 1.191,5 in Juli en Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Mijnsheerenland, dat zo’n € 1.208 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Mijnsheerenland, is het type "" waarvan de prijs € 1.208 bedraagt, zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.277) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Mijnsheerenland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.277
€ 14
40
175.688
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Mijnsheerenland