Prijs voor huurwoningen in Mijnsheerenland (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Mijnsheerenland, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.249,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,2
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Mijnsheerenland is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (Juli) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,65 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 220 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 138 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 11,71 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 16,17 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Mijnsheerenland (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.242. In Juli kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.110. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.176 in de twee eerste maanden tot € 1.315,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.245,75 tot een gemiddelde van € 1.256,5 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Mijnsheerenland, dat zo’n € 1.226 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Mijnsheerenland, is het type "" waarvan de prijs € 1.226 bedraagt, zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.350) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Mijnsheerenland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.350
€ 18,24
46
120.446
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen