Prijs voor huurwoningen in Gennep (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Gennep, in de provincie Limburg, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 957,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,05
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Gennep is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,75. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,01 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,57, en die van de laatste twee maanden November en December, € 7 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Gennep (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de huurprijs€ 854. Deze prijs loopt op in Augustus tot € 906. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 880 tot € 918. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 120 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 899 in de laatste 4 maanden en € 1.075,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 30 % goedkoper dan het gemiddelde in Gennep van zo’n € 1.094. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 3 met een gemiddelde prijs van € 787. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 4 kamers hebben, zo´n 16 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 809.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Gennep, is het type "" waarvan de prijs € 1.269 bedraagt, zo’n 16 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.094) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Gennep
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.094
€ 7
70
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gennep