Prijs voor huurwoningen in Ewijk (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Ewijk, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.017,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,09
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ewijk is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 6 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 155 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 7,03 naar een gemiddelde in November en December van € 7,21 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ewijk (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 970. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 967. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 968,5 tot € 1.013. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 108 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 990,75)en de 2 laatste, November y December (€ 1.070).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 8 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ewijk, dat zo’n € 951 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 8 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ewijk, is het type "" waarvan de prijs € 951 bedraagt, zo’n 8 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.033) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Ewijk
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.033
€ 9,42
44
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen