Prijs voor koopwoningen in Ewijk (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Ewijk, in de provincie Gelderland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 279.456,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.149,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ewijk is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand December rond zo’n € 3.065. In de maand hierna, Januari, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 25 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 766,25, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 192 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Ewijk (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand December is € 505.077. In de volgende maand, Januari,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 132 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 126.269,25 in de laatste 4 maanden en € 166.646 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 164 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Ewijk, aan zo’n € 434.339. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 164 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 1174 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.433 / m²) in Ewijk. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 1174 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ewijk kan men zien hoe het type "Herenhuis" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 434.339 is, meer bepaald zo’n 164 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Herenhuis", zo’n 164 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Herenhuis met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.433 / m². Het kostelijkere type woning is "Herenhuis" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.433 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Ewijk
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 164.625
€ 191
24
11.060
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen