Prijs voor huurwoningen in Dirkshorn (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Dirkshorn, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.934
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Dirkshorn is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,25, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Dirkshorn (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand April, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 1.942, meer bepaald een prijsstijging van 2147483647 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 971 tot een gemiddelde van € 959 tussen Juli en Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 66 % goedkoper dan het gemiddelde in Dirkshorn van zo’n € 1.918. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 1 met een gemiddelde prijs van € 836. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 3 kamers hebben, zo´n 52 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 836.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Dirkshorn, is het type "" waarvan de prijs € 836 bedraagt, zo’n 56 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.918) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Dirkshorn
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.918
€ 9
22
139.924
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen