Prijs voor koopwoningen in Dirkshorn (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Dirkshorn, in de provincie Noord Holland, zijn lichtelijk omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 381.120
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.736,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Dirkshorn is omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Juni rond zo’n € 2.933. In de maand hierna, Juli, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 269 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 146 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.703 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 3.936 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Dirkshorn (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juni is € 426.000. In de volgende maand, Juli,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 213.000 in de twee eerste maanden tot € 343.050, meer bepaald een prijstoename van 161 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 143 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 278.025 in de laatste 4 maanden en € 396.750 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y November.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 35 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Dirkshorn, aan zo´n € 282.285. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 35 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 45 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.113 / m²) in Dirkshorn. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 45 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Dirkshorn kan men vaststellen hoe het type "Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 282.285 is, meer bepaald zo’n 35 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Woning", zo’n 35 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.113 / m². Het minst dure type woning is "Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.113 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Dirkshorn
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 433.850
€ 3.870
46
44.232
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen