Prijs voor huurwoningen in Buchten (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Buchten, in de provincie Limburg, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.121
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,96
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Buchten is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,81. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 1 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 361 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 20 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,45, en die van de laatste twee maanden November en December, € 2,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Buchten (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 823. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.219. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 84 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 941 tot een gemiddelde van € 920,5 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 17 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Buchten, dat zo’n € 947 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 17 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Buchten, is het type "" waarvan de prijs € 947 bedraagt, zo’n 17 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.136) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Buchten
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.136
Geen data
12
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen