Prijs voor koopwoningen in Schagerbrug (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Schagerbrug, in de provincie Noord Holland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 426.833,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.847
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Schagerbrug is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Augustus rond zo’n € 2.853. In de maand hierna, September, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 199 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 713,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 1.420,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Schagerbrug (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustus is € 388.667. In de volgende maand, September,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 239 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 97.166,75 in de laatste 4 maanden en € 232.500 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Schagerbrug
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
18
50.710
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen