Prijs voor huurwoningen in Schagerbrug (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Schagerbrug, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 814,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Schagerbrug is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 6 por m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 433 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 63 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, € 5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Schagerbrug (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Februari, oplopende tot tot € 694. In de 2 volgende maanden (Maart, April)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 347 in de twee eerste maanden tot € 996, meer bepaald een prijsstijging van 287 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 671,5 tot een gemiddelde van € 693 tussen Mei en Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 54 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Schagerbrug, dat zo’n € 1.064 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 54 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Schagerbrug, is het type "" waarvan de prijs € 633 bedraagt, zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde (€ 693) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Schagerbrug
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 693
€ 5
32
142.470
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen