Prijs voor koopwoningen in Middenmeer (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Middenmeer, in de provincie Noord Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 408.828,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.535
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Middenmeer is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (September) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 1.820 per m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 308 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 73 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.858,5, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 1.353 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Middenmeer (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand September, stijgend tot € 379.620. Gedurende de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 189.810 in de twee eerste maanden tot € 407.136, meer bepaald een prijstoename van 214 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 298.473 tot € 220.711, een daling van 74 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 48 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Middenmeer, aan zo´n € 231.442. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 48 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 27 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.962 / m²) in Middenmeer. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 27 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Middenmeer kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 231.442 is, meer bepaald zo’n 48 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 48 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.962 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.962 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Middenmeer
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 441.422
€ 2.706
26
23.746
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland