Prijs voor koopwoningen in Opperdoes (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Opperdoes, in de provincie Noord Holland, zijn lichtelijk omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 413.391,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.957,6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Opperdoes is omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.359. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 3.079 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 38. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 194 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1.876,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 3.641,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Opperdoes (stad) zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije bestudeerde maanden . In Julibedraagt de gemiddelde koopprijs€ 338.166. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Augustus, stijgend tot € 434.875. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 59 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 137 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 306.947,75 in de laatste 4 maanden en € 419.583,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 5 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Opperdoes, aan zo´n € 408.106. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 31 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.424 / m²) in Opperdoes. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 31 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Opperdoes kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 408.106 is, meer bepaald zo’n 5 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 5 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.424 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.424 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Opperdoes
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 427.500
€ 3.507
50
59.638
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland