Prijs voor huurwoningen in Opperdoes (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Opperdoes, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.366,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,76
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Opperdoes is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 20. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 16,2 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 42. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 27 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,9, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Opperdoes (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de huurprijs€ 1.233. Deze prijs loopt op in Mei tot € 1.330. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.281,5 in de twee eerste maanden tot € 1.366. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 110 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.323,75)en de 2 laatste, Augustus y September (€ 1.452,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Opperdoes, dat zo’n € 1.314 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Opperdoes, is het type "" waarvan de prijs € 1.314 bedraagt, zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.390) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Opperdoes
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.390
€ 3
94
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Opperdoes