Prijs voor huurwoningen in Zuilichem (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Zuilichem, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.339
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuilichem is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 150 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 1,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuilichem (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 670, meer bepaald een prijsstijging van 2147483647 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 200 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 335 in de laatste 4 maanden en € 669 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Zuilichem
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
4
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen