Prijs voor huurwoningen in Vaassen (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Vaassen, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 686,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 26,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vaassen is gedaald in de voorbije maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 29,43. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 18,21 por m². De 2 volgende maanden (Januari, Februari) kenmerken zich door een daling van zo’n 89 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 147 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 22,53 per m²), en die van de laatste twee maanden, Maart en April (€ 33,19 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Vaassen (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In Novemberbedraagt de huurprijs€ 710. Deze prijs loopt op in December tot € 782. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 746 tot € 781,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 763,75 tot € 532,5, een daling van 70 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Vaassen van zo’n € 460. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 491. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 3 kamers hebben, zo´n 73 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 491.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 5 / m², het gemiddelde zijnde € 38,33 / m² in Vaassen. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 5 / m².

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vaassen, is het type "" waarvan de prijs € 794 bedraagt, zo’n 73 % duurder dan het gemiddelde (€ 460) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Vaassen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 460
€ 38,33
56
23.974
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen