Prijs voor huurwoningen in Vaassen (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Vaassen, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 724,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 18,11
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vaassen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 31. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 31 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 43. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 45 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 22,19, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 9,94 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Vaassen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 465. In Juni blijft die prijs hangen rond € 465. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 465 in de twee eerste maanden tot € 856, meer bepaald een prijsstijging van 184 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 129 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 660,5 in de laatste 4 maanden en € 853,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 48 % goedkoper dan het gemiddelde in Vaassen van zo’n € 950. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 1 met een gemiddelde prijs van € 647. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 3 kamers hebben, zo´n 16 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 647.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het minst goedkoop met een prijs van zo’n € 11 / m², het gemiddelde zijnde € 6,89 / m² in Vaassen. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 219 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 11 / m².

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vaassen, is het type "" waarvan de prijs € 800 bedraagt, zo’n 16 % minder duur dan het gemiddelde (€ 950) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Vaassen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 950
€ 6,89
56
42.518
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen