Prijs voor huurwoningen in Sint Pancras (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Sint Pancras, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.284,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,22
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sint Pancras is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand (Juli) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,35 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 8,68 naar € 9 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 79 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,84, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 7 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sint Pancras (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.490.In de volgende maand, Juli,is er en grote daling te zien tot € 925. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.207,5 in de twee eerste maanden tot € 1.669,5, meer bepaald een prijsstijging van 138 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.438,5 tot € 976, een daling van 68 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 18 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Sint Pancras, dat zo’n € 1.148 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 18 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Sint Pancras, is het type "" waarvan de prijs € 1.148 bedraagt, zo’n 18 % duurder dan het gemiddelde (€ 973) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Sint Pancras
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 973
€ 8
32
151.494
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen