Prijs voor huurwoningen in Moerkapelle (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Moerkapelle, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.042
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,06
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Moerkapelle is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,14 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 198 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 132 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 6,82 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juli en Augustus (€ 9 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Moerkapelle (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand April, oplopende tot tot € 1.050. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 525 in de twee eerste maanden tot € 1.015, meer bepaald een prijsstijging van 193 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 138 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 770 in de laatste 4 maanden en € 1.065 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 19 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Moerkapelle, dat zo’n € 1.154 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 19 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 70 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Moerkapelle. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 70 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Moerkapelle kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 1.154, zo’n 19 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 19 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Moerkapelle
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 966
€ 10
24
78.224
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen