Prijs voor huurwoningen in Vorden (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Vorden, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.021,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,21
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vorden is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3. In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 85. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 110 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 6 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 6,62 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Vorden (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.033.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 747. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs gestegen van gemiddeld € 890 in de twee eerste maanden tot € 985. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 127 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 937,5 in de laatste 4 maanden en € 1.190,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 18 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Vorden, dat zo’n € 1.053 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 18 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vorden, is het type "" waarvan de prijs € 1.053 bedraagt, zo’n 18 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.283) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Vorden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.283
€ 9,24
30
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Vorden