Prijs voor huurwoningen in Vorden (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Vorden, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 981,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vorden is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,82. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 53. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 42 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,2, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 3 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Vorden (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 748. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 886. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 817 in de twee eerste maanden tot € 1.093,5, meer bepaald een prijsstijging van 134 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 108 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 955,25)en de 2 laatste, Maart y April (€ 1.033).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 3 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Vorden, dat zo’n € 1.063 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 3 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vorden, is het type "" waarvan de prijs € 1.063 bedraagt, zo’n 3 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.033) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Vorden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.033
€ 3
34
44.412
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen