Prijs voor huurwoningen in Heeten (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Heeten, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 834,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heeten is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 25. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 112 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 6,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 7 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Heeten (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 845. In Augustus kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 795. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 42 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 157 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 583,75 in de laatste 4 maanden en € 919 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Heeten, dat zo’n € 672 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Heeten, is het type "" waarvan de prijs € 672 bedraagt, zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde (€ 942) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Heeten
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 942
€ 11
44
17.408
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen