Prijs voor huurwoningen in Oldemarkt (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Oldemarkt, in de provincie Overijssel, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 926,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oldemarkt is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 1 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 220 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 113 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 4 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 4,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oldemarkt (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.012. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.492. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 25 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 782 tot een gemiddelde van € 751,5 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 38 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Oldemarkt, dat zo’n € 988 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 38 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oldemarkt, is het type "" waarvan de prijs € 988 bedraagt, zo’n 38 % duurder dan het gemiddelde (€ 714) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oldemarkt
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 714
Geen data
8
17.408
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen