Prijs voor huurwoningen in Losser (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Losser, in de provincie Overijssel, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 846,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,39
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Losser is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,04 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 75. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 81 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,9, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 6,38 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Losser (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 865. In Juni blijft die prijs hangen rond € 872. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 868,5 tot € 852,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 860,5 tot een gemiddelde van € 817,5 tussen September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Losser, dat zo’n € 807 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Losser, is het type "" waarvan de prijs € 807 bedraagt, zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde (€ 891) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Losser
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 891
€ 7,75
76
21.758
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen