Prijs voor huurwoningen in Emst (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Emst, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 851,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,06
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Emst is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 185 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 108 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 7,84 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 8,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Emst (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 709.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 547. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 628 in de twee eerste maanden tot € 824, meer bepaald een prijsstijging van 131 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 152 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 726 in de laatste 4 maanden en € 1.103,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Emst, dat zo’n € 723 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 23 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Emst, is het type "" waarvan de prijs € 723 bedraagt, zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde (€ 942) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Emst
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 942
€ 9
36
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen